a

Een dag helemaal voor jezelf

Een dag waarin jij centraal staat en alles wat er bij jouw hoort; je emoties, gevoelens, dromen en verlangens!

Deze dag gaat over jezelf toe kunnen staan te ontvangen in jezelf wat er het allerliefst in jou naar boven wil komen, de verbinding met andere vrouwen, het niets moeten maar alles mogen, achterover leunen, het heerlijke eten en drinken en de warmte op een fijne plek.

In deze dag ga je heerlijk genieten van de tijd voor jezelf.

Ik ga je mee nemen in het verbinden met je lichaam, rituelen, visualisaties en natuurlijk het intunen op je verlangens, behoeftes en dromen.

Het zal een dag worden waarin je helemaal mag zijn zodat je kunt gaan voelen wat er in jezelf speelt, wat er beweegt in jou en een dag waarin je groots mag dromen zodat jouw verlangens (nog meer) voelbaar worden.
we gaan knippen, plakken en kleuren en dit alles komt op jouw eigen canvas doek als leidraad voor het nieuwe jaar.
Door het bladeren door boekjes en tijdschriften en weg te zwijmelen op muziek komt je ziel naar voren en zul je helder en zichtbaar krijgen waar je verlangens liggen.
Het zal je verbazen, het zal je nieuwe inzichten brengen en bevestigen wat je stiekem al heel lang wist maar wat nu de ruimte mag krijgen.

De wereld buiten ons oftewel de maatschappij is gericht op het mannelijke, mannelijke energie gaat over: actie/ondernemend, naar buiten gericht, doelen, daadkracht, grenzen stellen, strategie, jezelf neerzetten in de wereld/jezelf laten zien > meer vanuit het hoofd.

Er is niets mis met mannelijke energie maar voor ons als vrouw(en ook zeker voor mannen) is het uitputtend als dit altijd leidend is in je leven ook omdat wij als vrouw door verschillende seizoenen gaan in onze cyclus. Onze creatie en inspiratie ontstaat vanuit ontspanning. Het opladen zit in naar binnen keren, verbinden met anderen (vrouwen) en ontvangen waardoor we vanuit zachte kracht, balans, gemak en vertrouwen onszelf in de wereld kunnen zetten als moeder, partner, dochter, collega of met je bedrijf.

De vrouwelijke energie helemaal in jezelf toelaten geeft een ervaring die veel vrouwen vaak niet meer vergeten als ze dit voor de eerste keer ervaren. Het voelt gedragen, veilig en je kunt achterover leunen.

Dat wil niet zeggen dat je deze dag iets verplicht bent naar de anderen vrouwen die aanwezig zijn in de groep, het gaat over aanwezig zijn en voelen wat voor jou fijn voelt op dat moment.

Waarom eerst verlangens en niet meteen doelen?
Als je veel in je mannelijke energie zit dan gaat doelen stellen vaak vanuit je hoofd en gaat zich dit uiten in presteren, véél actie, meer vanuit je hoofd en minder verbonden met je lichaam waar gevoel en behoeftes jou steeds vertellen wat belangrijk is voor dat moment.

Je verbinden vanuit ontspanning en zachtheid met je verlangens zorgt ervoor dat je zuivere doelen kunt stellen. Doelen stellen voor een vrouw slaagt vaak pas als een vrouw in verbinding kan blijven met haar lichaam en behoeftes waardoor ze in balans en aanwezig kan blijven tijdens het proces van doelen bereiken. Omdat we als vrouw door zoveel cycli gaan kunnen vaste doelen stellen vanuit het hoofd zorgen voor stress wat zich uit in hard werken en presteren wat uitputtend is voor een vrouw als er geen balans in het lichaam is.

Doelen en dromen waarmaken vraagt om groei en uit je comfort zone te stappen en dat zorgt automatisch voor weerstand. Als je het verlangen achter je doel helder en visueel hebt en daar ook je vrouwelijkheid in meeneemt komt er meer begrip voor het ritme waarin je dromen en doelen behaald zullen worden. Dat dat niet gaat over continue actie maar vooral over de balans door de vrouwelijke energie toe te laten waardoor het mannelijke makkelijker wordt om in te zetten.

Ben jij erbij deze dag die geheel in het teken staat van de vrouwelijke energie? Zodat je jouw verlangens op doek hebt als leidraad voor het nieuwe jaar!

Op locatie in Erp
Datum: 8 of 19 januari
Aanvang: 09.30
Afsluiten +/- 16.00
Kosten; 55,-
(factuur ontvang je na aanmelding, betaling bevestigt je plek op deze dag)
Vul hieronder bij bericht in voor welke datum je je aan wil melden.
8 januari nog 1 plaats
19 januari nog 1 plaats
Zit jou datum er niet bij maar wil je toch graag deelnemen geef dit vooral aan dan kan ik bij genoeg aanmeldingen een nieuwe datum prikken.

Meld je hier aan voor deze bijzondere dag